Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?

Ilmoitus verkkokaupan päivityksestä ja hinnoista

Päivitämme verkkokauppaamme. Tästä johtuen tuotteiden hinnat tulevat näkyviin vasta kirjautumisen jälkeen. Kirjauduthan siis sisään tunnuksillasi. Otathan tarvittaessa yhteyttä asiakaspalveluumme 09 8294 600 / asiakaspalvelu@lekolar.fi. Asiakaspalvelumme on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8.00 - 16.00.

Muuntojoustava oppimisympäristö

Kehitämme uusia oppimishalua herättäviä ratkaisuja

Uuden opetussuunnitelman tullessa koululaitos on ehkä historiansa suurimman muutoksen edessä, kun siirrytään kollektiivisesta oppimisesta yksilölliseen. Sen sijaan, että kaikki saisivat samaa opetusta, pyritäänkin siihen, että jokaiselle oppilaalle voitaisiin tarjota juuri hänelle paras tapa oppia. Oppilas on aina ollut opetuksen keskipiste, mutta nyt pedagogiikka ja luokkahuone ovat valmiita seuraavaan askeleeseen. Nykyisin on täysin mahdollista tarjota fyysinen luokkahuoneympäristö, joka soveltuu kaikenlaisille oppijoille; niille, jotka haluavat työskennellä omassa rauhassa, niille, jotka haluavat työskennellä ryhmissä, niille, jotka haluavat olla liikkeessä ja kaikille siltä väliltä. Opettaja on yhtä tärkeä kuin ennenkin, joskin eri tavalla. Oppilaiden erilaisiin toiveisiin sopeutetussa ympäristössä opettaja on vähemmän järjestystä valvoja ja enemmän inspiroiva ja ohjaava henkilö. 

Koulu, jossa jokainen oppilas saa tulla nähdyksi ja saa parhaat oppimismahdollisuudet, on kerta kaikkiaan fantastinen. Me olemme mukana vastaamassa tähän haasteeseen ja toivomme, että sinäkin olet. 

Olemme tehneet kokonaisen esitteen muuntojoustavista oppimisympäristöistä. Voit selata esitettä tästä.


Kuva: Piikkiön yhtenäiskoulu, Kaarina

Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Huom! Emme tee kuluttajakauppaa. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.