Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?

Miten varustetaan koulu nollasta?

Mitä kaikkea vaaditaankaan, kun aloitetaan uuden koulun toiminta tyhjästä? Kyniä, kumeja, lautasia, laseja, maalaustarvikkeita, paperia, palloja, mailoja, kemian välineitä. Huomioitavia asioita on lukematon määrä ja kaikilla opettajilla omat tarpeensa. Mitä suurempi koulu, sitä haastavampi hanke. Miten tällainen projekti viedään kunnialla maaliin?


Klikkaa alta kuvia ja lue, miten Lekolar toteutti ensikertaisen varustamisen Hiltulanlahden, Jynkän ja Kissakuusen kouluissa.

Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Huom! Emme tee kuluttajakauppaa. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.