Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?

Suuren kysynnän vuoksi toimitusaikamme ovat normaalia pidemmät. Uudet tilaukset tulemme toimittamaan tammikuusta 2021 alkaen. Lisätietoja saat osoitteesta asiakaspalvelu@lekolar.fi

3 osuma(a) haulla MODU isot palikat

TUOTERYHMÄ

TUOTERYHMÄ

RAJAA HAKUA

 • Ikäsuositus
 • Materiaali

3 osuma(a) haulla

(3)

 • MODU isot palikat, large

  MODU isot palikat, large

  Tuotenro: 15013
  OUTLET -50 %! Hinta ennen alennusta 395 €. Hinnasta ei myönnetä muita alennuksia.
  197,50 €
 • Haitta-aineeton
  MODU isot palikat, gigantti

  MODU isot palikat, gigantti

  Tuotenro: 15015
  Isot, hiljaiset palikat kehittävät kaiken ikäisten lasten luovuutta ja hahmotuskykyä. Mukana tulevien pulttien avulla palikoista voi koota vaikka keinuhevosen tai ajoneuvon, joilla voidaan harjoittaa tasapainoa ja motoriikkaa. Palikat on valmistettu EVA-muovista, jonka suljettujen solujen ansiosta palikat kestävät vettä ja ne voidaan pestä myös astianpesukoneessa. Sisältö: 12 isoa rakennuspalikkaa, 12 pyörää ja 28 pulttia. Suurimman palikan mitat ovat 50 x 30 x 10 cm ja pienimmän 20 x 20 x 10 cm. Yli 6 kk.
  690,00 €
 • Haitta-aineeton
  MODU isot palikat, medium

  MODU isot palikat, medium

  Tuotenro: 15014
  Isot, hiljaiset palikat kehittävät kaiken ikäisten lasten luovuutta ja hahmotuskykyä. Mukana tulevien pulttien avulla palikoista voi koota vaikka keinuhevosen tai ajoneuvon, joilla voidaan harjoittaa tasapainoa ja motoriikkaa. Palikat on valmistettu EVA-muovista, jonka suljettujen solujen ansiosta palikat kestävät vettä ja ne voidaan pestä myös astianpesukoneessa. Sisältö: 5 isoa rakennuspalikkaa, 4 pyörää ja 10 pulttia. Suurimman palikan mitat ovat 50 x 30 x 10 cm ja pienimmän 20 x 20 x 10 cm. Yli 6 kk.
  289,90 €
 • Oletko unohtanut salasanasi?

  Haluatko tehdä ostoksia?

  Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Huom! Emme tee kuluttajakauppaa. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset.

  Rekisteröidy

  Vaihda salasana

  Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.