Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?

Jekkuilevien dinosaurusten kilpailu

Joko tapasit jekkuilevat dinot? Osallistu kilpailuun!

Dinosaurussaarella työskentelevien arkeologien nukahdettua avautuu aikaikkuna liitukaudelle. Yhtäkkiä dinosaurukset heräävät eloon ja valtaavat saaren, joskus ne taas karkaavat sieltä jekuttamaan kaupunkilaisia! Olet varmaankin huomannut, että nämä kelmit on noteerattu myös somessa?

Tule mukaan hassutteluun ja jaa paras dinojekkusi #LekolarDinot #Dinovember!

Osallistu kilpailuun ottamalla valokuva tai tekemällä piirustus, maalaus tai muu taideteos teidän jekkuilevista dinosauruksista. Mitä ne ovat tällä kertaa keksineet? Jaa kuva Facebookissa Lekolar Suomen sivulle tai Instagramissa tunnisteilla #LekolarDinot ja #Dinovember ja kerro mihin kouluun tai päiväkotiin voitto osuisi ja voit voittaa dinosaurusaiheisen tuotepaketin! Arvonta suoritetaan kaikkien osallistujien kesken 15.11.2017. Facebook tai Instagram eivät ole mukana kilpailussa. 

Lekolar Dinovember Voihan nukkeparat! Näyttää siltä, että dinojengi on vähän kuokkavieraillut teekutsuilla. Kakut, kipot, kupposet ja sokeripalat lojuvat ympäriinsä palasina. Kaikki on yhtä kaaosta, mutta ainakin dinot näyttävät viihtyvän oman näköisillä teekutsuillaan.

Mitä ihmettä, ritareita seinällä? Tämän linnan ritareilla ei kyllä tainnut olla mitään mahdollisuuksia, kun jekkuileva dinojengi hyökkäsi heidän kimppuunsa ilmastointiteipin kanssa. Sinne jäivät ritariraukat seinälle. 

 

Mitähän lie nämä vielä keksivätkään?

Lekolar Dinovember ritarit