Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?

Sähköpostien synkronoinitivirheen takia kaikki sähköpostit eivät ole välttämättä saapuneet asiakaspalveluumme maanantaina 20.11. Jos epäilet, että sähköpostiviestisi on yksi niistä, voit varmistaa asian puhelimitse numerosta 09 8294 600.

Joululehti 2017

Tervetuloa jouluplaneetalle! 

Edellisessä numerossa kerroimme uudesta planeetasta, jossa asuu supersankareita, dinosauruksia, muukalaisia ja keksijöitä. Tavoitteena oli antaa lasten kehitellä ja hahmotella uusia tarinoita ja kertomuksia. Joulun kynnyksellä palaamme planeetalle tutustumaan sen jouluvalmisteluihin. Jouluun liittyy runsaasti kertomuksia, joissa hyvyys, rakkaus ja valo voittavat talven pimeyden. 

Lehti on tuttuun tapaan täynnä loistavia vinkkejä ja ideoita joulukorttien, -lahjojen ja -koristeiden askartelemiseen. Jouluinspiraatiota on haettu myös ulkoavaruudesta ja keräilijöiden koristeluideoista, joihin käytetään niitä materiaaleja mitä kaapista löytyy. 

Selaa sähköistä lehteä tästä >>

Lekolar joulu 2017

 Tilaa lehti asiakaspalvelusta >>

 

Välkommen till julplaneten!

I förra numret skapade vi en planet befolkad av superhjältar, urtidsdjur, aliens och uppfinnare. Syftet var att låta barnen hitta på nya berättelser som kunde gestaltas på alla möjliga roliga sätt. Såhär i juletid återvänder vi till planeten för att se hur de förbereder sig. Julen handlar ju mycket om berättelser - där det goda, kärleksfulla och ljusa besegrar vintermörkret. 

Tidningen är fylld med strålande tips och idéer för att tillverka julkort, presenter och dekorationer. Låt dig inspireras av allt från julfirandet i yttre rymden till kollektorernas man-tar-vad-man-har-dekorationer.

Bläddra elektroniska magasinet här >>

Lekolar Julmagasin 2017