Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?

Käyttöehdot

Lekolar-Printel Oy:n verkkokaupan käyttöehdot

Nämä käyttöehdot sisältävät Lekolar-Printel Oy:n (jäljempänä ”Lekolar”) verkkokaupan (jäljempänä ”verkkokauppa”) käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään verkkokauppaan tai ostaessaan tuotteen verkkokaupasta yrityksen tai yhteisön (jäljempänä ”asiakasyritys”) edustaja (jäljempänä ”käyttäjä”) hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan niitä.

Muutokset ehtoihin

Lekolarilla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia verkkokauppaansa. Lekolarilla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla tai verkkosivuillaan. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Rekisteröityminen

Lekolar myy tuotteita vain yrityksille ja yhteisöille Suomessa.

Lekolarin asiakasyrityksen edustaja luo henkilökohtaiset verkkotunnukset täyttämällä verkkokaupan rekisteröitymislomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan. Näin toimimalla asiakasyrityksen edustaja rekisteröityy verkkokaupan käyttäjäksi. Rekisteröityminen on maksutonta.

Verkkokauppaan rekisteröityvä käyttäjä vastaa siitä, että hänen antamansa henkilö- ja yritystiedot ovat oikein ja hänellä on oikeus tehdä tilauksia asiakasyrityksen puolesta.

Lekolar voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

Käyttäjän antamat henkilötiedot tallennetaan Lekolarin asiakasrekisteriin, jota koskeva rekisteriseloste on luettavissa Lekolarin verkkosivuilta.

Käyttäjän ja asiakasyrityksen vastuut ja velvollisuudet

Asiakasyritys vastaa kaikista sen nimissä rekisteröityneen käyttäjän käyttäjätunnuksella ja salasanalla tehdyistä ostoista. Asiakasyritys ja käyttäjä vastaavat siitä, että verkkokaupan käyttäjätunnusta ja salasanaa ei luovuteta eteenpäin muille henkilöille.

Asiakasyritys ja käyttäjä sitoutuvat käyttämään verkkokauppaa vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin.

Asiakasyritys ja käyttäjä sitoutuvat pitämään asiakasyrityksen ja käyttäjän asiakastiedot ajan tasalla ilmoittamalla Lekolarille niissä tapahtuneista muutoksista. Asiakasyritys sitoutuu ilmoittamaan Lekolarille, jos käyttäjä ei enää ole asiakasyrityksen palveluksessa tai hänen käyttäjätunnuksensa halutaan muuten poistaa.

Hinnat

Tuotteiden hinnat on ilmoitettu euroissa. Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa eivätkä mahdollisia toimitus- ja rahtikuluja.

Jos tuotteen hinnassa on virhe, Lekolarilla on oikeus korjata virhe. Jos korjaus koskee jo tehtyä tilausta, Lekolar ilmoittaa tällöin käyttäjälle tuotteen oikean hinnan ja käyttäjällä on oikeus peruuttaa tilauksensa.

Toimitusehdot

Verkkokaupan kautta tehdyissä tilauksissa noudatetaan Lekolarin yleisiä toimitusehtoja, jos asiakasyrityksen kanssa tehdyssä sopimuksessa ole toisin sovittu.