Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?

Verkkokauppamme vuosihankintaosio toimii jälleen normaalisti.

Tietoa meistä

Lekolarin tarina

Lekolarin juuret juontavat kaikkien tuntemaan BRIO AB:hen, skånelaiseen leluyritykseen, jonka Ivar Bengtsson perusti vuonna 1884. Vuonna 1971 BRIO myi BRIO Lek & Lär -yksikön Procuritas-sijoitusyhtiölle ja näin sai alkunsa Lekolar. Vuosien kuluessa Lekolar on laajentunut ja olemme nyt koulujen ja päiväkotien käyttöön suunnattujen pedagogisten apuvälineiden, lelujen, sisustustarvikkeiden, kalusteiden ja kulutustavaroiden markkinajohtaja Pohjoismaissa. Helmikuusta 2017 alkaen Lekolar on ollut Nalka Invest AB:n omistuksessa. Lisätietoja Nalkasta saat yhtiön kotisivuilta.  Lekolarin palveluksessa on Pohjoismaissa yhteensä yli 300 työntekijää ja liikevaihtomme vuonna 2016 oli yhteensä yli 1 000 miljoonaa kruunua.

Toimimme Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. Suomessa yhtiömme tunnetaan nimellä Lekolar-Printel Oy. Lisätietoja yrityksestä antaa toimitusjohtaja Peter Johansson, p. 040 352 8600. Lisätietoja Nalka Invest AB:sta info@nalka.com sekä Johan Hesser +46 8 551 176 80.

 tyttö puistossa

Toimimme, jotta kaikki nuoret voivat menestyä!

Toimintaamme ohjaa kaksi asiaa.

  • Ihminen oppii enemmän ympäristössä, jossa viihtyy.
  • Ihminen oppii nopeammin, kun hänellä on hauskaa. 

Liikeideamme

Liikeideamme on tarjota työkaluja, jotka herättävät oppimisen halun ja antavat kaikille lapsille ja nuorille mahdollisuuden menestyä.

”Luomme lisäarvoa kouluille ja päiväkodeille kaikkialla Pohjoismaissa tarjoamalla toimivia ja edullisia tuotteita, työkaluja ja sisustustarvikkeita, joita ne tarvitsevat oppimisympäristöjensä käynnissä pitämiseen ja parantamiseen.”