Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?

Verkkokauppamme vuosihankintaosio toimii jälleen normaalisti.

Meille töihin

Meille töihin?

Lekolarissa työskenteleminen on jotain ihan erityistä. Meillä uskalletaan olla lapsellisia ja me haluamme ajatella uudella tavalla. Ilo, rohkeus ja yhdessä tekeminen ovat arvojamme. Tunnistatko tästä itsesi?
Haluatko liittyä joukkoomme?

 

Lekolar on Pohjoismaiden markkinajohtaja koulujen ja päiväkotien varustajana. Toimitamme opetusvälineitä, koulutarvikkeita, kalusteita ja sisustustarvikkeita, leikki- ja harrastusvälineitä sekä muita tarvikkeita viihtyisien ja kehittävien oppimisympäristöjen luomiseen. Suomessa meillä on alueellisten myyntiorganisaatioiden lisäksi vahva tukiorganisaatio.

 

Avoimet työpaikat

Muihin kuin avoimena oleviin tehtäviin voit ilmaista kiinnostuksesi avoimella hakemuksella. Voit ottaa sähköpostilla yhteyttä Samuli Katajarinteeseen, samuli.katajarinne (a) lekolar.fi

 

Flow_oppilaspöytä_Lekolar_oppimisympäristö_sisustussuunnittelu