Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?

Verkkokauppamme vuosihankintaosio toimii jälleen normaalisti.

• MLL-yhteistyö

Lekolar tukee MLL:n työtä

 

Lahjoitimme kaikkien vuonna 2015 myytyjen Lekolarin oman tuotemerkin värikynien ja liimapuikkojen tuotosta 2 % MLL:n kiusaamisen vastaiseen työhön. Tämän tuen avulla MLL tuottaa aineistoja ja koulutusta päiväkotien kiusaamisen vastaiseen työhön sekä alakoulujen kummioppilastoimintaan.

”Haluan kiittää kaikkia asiakkaitamme, jotka ovat osallistuneet hyväntekeväisyyskampanjaamme ostamalla meidän oman tuotemerkin tuotteita”, toteaa Lekolarin toimitusjohtaja Peter Johansson. Vuonna 2015 asiakkaamme ostivat Lekolarin oman tuotemerkin liimapuikkoja ja värikyniä yli 300 000 eurolla, minkä johdosta meillä oli ilo lahjoittaa 7000 euroa MLL:n tärkeään toimintaan. ”Asiakkaamme ovat selvästi löytäneet edulliset ja laadukkaat oman tuotemerkin tuotteemme. Saamamme asiakaspalaute niin tukikampanjastamme kuin Lekolar-tuotteista on ollut erittäin positiivista”, Johansson kertoo innostuneesti.

MLL-yhteistyön tuotteita